Sponsors

Hoofd sponsoren


Romax Original

Levert uitlaten, katalysatoren, uitlaatspruitstukken, lambdasensoren en roetfilters. Romax beschikt over een wereldwijd netwerk van toonaangevende fabrikanten, die zowel eerstemontageleverancier zijn voor uitlaatsystemen aan autofabrikanten als ook in de aftermarket leveren. Dankzij de kennis en ervaringen die opgedaan zijn met het ontwikkelen van nieuwe uitlaatsystemen levert Romax uitsluitend volgens OE-specificaties geproduceerde uitlaatdelen. Dit garandeert een goede pasvorm en lange levensduur. Kan met meer dan 140 jaar succes bogen op de rijkste geschiedenis in de olie-industrie. Dankzij kwalitatief hoogwaardige producten en diensten vervult Valvoline een leidinggevende positie, met miljoenen trouwe klanten over de gehele wereld. Valvoline biedt een omvangrijke verzameling kwaliteitsolien die volgens de laatste kwaliteitsnormen zijn goedgekeurd. Er is voor elk voertuig een geschikt product.

www.mijngrossier.nl/romax
Valvoline

Kan met meer dan 140 jaar succes bogen op de rijkste geschiedenis in de olie-industrie. Dankzij kwalitatief hoogwaardige producten en diensten vervult Valvoline een leidinggevende positie, met miljoenen trouwe klanten over de gehele wereld. Valvoline biedt een omvangrijke verzameling kwaliteitsolien die volgens de laatste kwaliteitsnormen zijn goedgekeurd. Er is voor elk voertuig een geschikt product.


www.valvoline.nl

— 

Subsponsoren


A

5in1 Oil Stabilizer

Stopt rokende uitlaten, Stopt olie verbruik, Verhoogd compressie, Reduceert wrijving d.m.v sterke film laag, Start sneller bij koude temperaturen. Onze ingenieurs ontwerpen, ontwikkelen, testen en leveren de beste oplossingen voor motor behandelingen. Ervaring sinds 1950.

www.5in1power.nl

  Ã� 

ABS de remmenspecialist van Nederland

Al dertig jaar staat ABS bekend als de remmenspecialist van Nederland.
ABS staat bekend als specialist omdat ABS alle rem-, stuur- en ophangingdelen voor personenauto’s kan leveren. Maar dat is niet het enige; ABS is ISO 9001 gecertificeerd, heeft alle technische kennis in huis en is flexibel. De combinatie van dit alles zorgt voor de bekende ABS service.

www.abs-bv.nl

Ã� 
AFTERSALES MAGAZINE

Aftersales Magazine is een nieuw, onafhankelijk vakblad dat gemaakt wordt door specialisten pur sang met tientallen jaren ervaring.
Het blad richt zich met name op bedrijven met een werkplaats.

aftersalesmagazine.nl

Ã� 

BETA

Beta is een professioneel gereedschapsmerk dat vooral in garages erg populair is vanwege de hoge kwaliteit en het uitgebreide assortiment dat specifiek gericht is op de autobanche.

www.beta-tools.com

Ã�