Wie?

Wie?

Nadat Nicole en Rene in 2011 de Dakar Rally van dichtbij hadden meegemaakt, waren ze meteen besmet met het Dakar-virus en begon het te kriebelen om zelf een keer mee te doen. Nicole: “Een droom kun je een droom laten of gaan verwezenlijken. Wij hebben voor dat laatste gekozen.”

— 

“Ervaring is de beste leerschool”
Ervaring met de autosport is opgedaan in de jaarlijkse autocross van Zevenhuizen. Hier draaien Nicole en Rene al jaren hun rondjes mee! Het afgelopen seizoen hebben ze races in Almere, Bommel en de strandraces in Velzen gereden.

Deze ervaring hebben zij meegenomen naar de Africa Eco Race die zij succesvol volbracht hebben.

Hofland Automateriaal
Is sinds de start in 1980 uitgegroeid tot 1 van de meest toonaangevende groothandelaren in technische automaterialen van het Rijnmondgebied. Hoewel de onderneming inmiddels vier vestigingen: Capelle a/d IJssel (1985), Greup (1983), Krimpen a/d IJssel (1998) & Rotterdam (1980) en 35 medewerkers telt, hebben ze het karakter behouden van een echt familiebedrijf waarbij persoonlijk contact voorop staat. Hofland Automateriaal is een veelzijdige groothandel die alles in huis heeft om universele garagebedrijven, autodealers, autoshops, benzinestations, loonbedrijven, aannemersbedrijven en bouwbedrijven in de hele regio Rotterdam op hun wenken te bedienen.

“The road to succes”
Na diverse races in de Benelux te hebben gereden vertrok Hofland Rally Team eind 2012 naar de Africa Eco Race ter voorbereiding op de Dakar Rally.

Het Hofland Rally Team heeft de Africa Eco Race 2012 afgesloten met een verdienstelijke 12e plaats in het autoklassement